• DOLAR 32.592
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2423.248
  • ...
Otomobil Tutkusu: 4 Öü, 3 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgiye göre, Palandöken ilçesinde bugün saat 05.30 sıralarında meydana gelen olayda; 16 yaşındaki Muhammet Sait Yeşilyurt, arkadaşlarıyla sözleşerek babasının otomobilini habersizce aldı. Daha sonra Mehmet Sait Yeşilyurt ve hepsi 16 yaşında olan arkadaşları Erdem Kaya, Burak Onganer, Furkan Füngörmüş, Fatih Dadaloğlu, Sinan Furkan Onganer, otomobille Erzurum sokaklarında turlamaya başladı. Atatürk Üniversitesi içerisinden Çat yoluna çıkan gençler daha sonra Erzurum istikametine geri seyir haline dönerken Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi ön tarafında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine 16 FA 278 plakalı otomobille önce elektrik direğine ardından da karşı şeride geçerek Mehmet Şerif Soylu idaresindeki 25 DV 020 plakalı kamyonun altına girdiler. Daha sonra kamyonun ani firen yapması sonucu arkadan seyir halindeki Yılmaz Çınar yönetimindeki otomobil de 25 LK 467 kazaya karıştı.

Kazada hurda yığınına dönüşen otomobilde sıkışan gençlerden Erdem Kaya, Burak Onganer, Furkan Güngörmüş ve Fatih Dadaloğlu hayatını kaybederken, hastaneye kaldırılan ve durumu ağır olan Muhammet Sait Yeşilyurt ile Sinan Furkan Onganer, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Yaralı kamyon sürücüsü Mehmet Şerif Soylu`nun ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kazada otomobilde bulunan 6 gencin Atatürk Üniversitesi`nde görev yapan Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Yavuz Onganer ve öğretim üyelerinin çocukları oldukları öğrenilirken, yakınları hastaneye akın etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir