• DOLAR 32.386
  • EURO 35.098
  • ALTIN 2326.487
  • ...
KPSS Başvuruları Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HABER MRK - Ortaöğretim ve önlisans mezunları için KPSS`ye başvuru işlemleri, 18 Haziran - 4 Temmuz 2012 tarihleri arasında yapılacak.
 
Başvurular, başvuru merkezlerince yürütülecek. Ortaöğretim Kurumu (Okulu) Müdürlükleri ve ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri KPSS`de başvuru merkezi olarak görev yapacak.
 
2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS), ortaöğretim ve ön lisans düzeyinde 23 Eylül 2012 tarihinde pazar sabah ve pazar öğleden sonra olmak üzere iki oturumda yapılacak.
 
2012-KPSS`ye ortaöğretim ve ön lisans mezunları ile mezun olabilecek durumda olan adaylar girebilecek.
 
Konu ile ilgili olarak ÖSYM`nin internet sitesinden yapılan açıklamada, sınava katılmak isteyen adayların, Kılavuz ile Aday Başvuru Formuna, başvurma süresi içinde ÖSYM`nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabileceği belirtildi. Açıklamada kılavuz dağıtımı ve satışının yapılmayacağı ifade edildi.
 
Açıklamada ayrıca, 2012-KPSS Ortaöğretim/Önlisans Kılavuzunda; başvurma, sınav, değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili ayrıntılı bilgilerin yer aldığı belirtilerek sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerektiği vurgulandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir