• DOLAR 32.395
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2326.372
  • ...
Diyarbakır Basınından Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde yaşanan gelişmeler yerel gazetelere şöyle yansıdı.

Güneydoğu Güncel: 70 Kuruşun Altında Olmaz
Diyarbakır Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu (DİZO) Başkanı Cevat Delil ve Yardımcısı Kenan Akdeniz, Çınar ilçesinde buğday hasadı yapan çiftçilerle görüştü.

Akademisyenler Saraç Dedi
Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç 457, Prof. Dr. Fazıl Hüsnü Erdem 231, Prof. Dr. Ahmet Keleş 84, Prof. Dr. M. Zeki Taner 13, oy aldı.

Çözümü Hızlandırır
AK Parti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Diyarbakır eski Milletvekili İhsan Arslan, Bağımsız Milletvekili Leyla Zana`nın, Başbakan Tayyip Erdoğan için, `Ben onun bu işi çözeceğine inanıyorum. Buna dair umudumu da, inancımı da asla yitirmedim. Yitirmek de istemiyorum` sözlerini değerlendirdi. Arslan, ``Tarafların aktörleri olaya böyle müsbet yaklaşırsa o zaman sorunun çözümü hızlanır`` dedi.

Bu Projeyi Hiç Bir Şey Engellemeyecek
Silvan Barajı`nın yapımı devam ediyor. Silvan Barajı`nın yapımı ile birlikte toplam 2 milyon 450 bin dekar alan sulanacak.

Diyarbakirmedya.com: Diyarbakır`da GAP-EP Revizyon Toplantısı
Diyarbakır`da Yeni GAP- EP hazırlık sürecine tüm tarafların katılımını sağlamaya yönelik GAP Eylem Planı Revizyon Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda bir konuşma yapan Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz, son yıllarda Güneydoğu Anadolu Bölgesi`nde önemli gelişmelerin yaşandığına vurgu yaptı.

Şırnak İki Depremle Sarsıldı
Şırnak merkez ve Silopi ilçesinde bu sabah Richter ölçeğine göre meydana gelen 4.0 ve 5.5 büyüklüğündeki iki depremde Silopi ilçesinde 3 kişinin yaralandığı belirtildi. (M. Salih Keskin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir