• DOLAR 32.52
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2421.461
  • ...
AGD Van Şubesi Yaz Etkinlikleri Başlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - AGD Van şubesi ortaöğretim teşkilatlanma başkanı Özcan Gülmez, yaz etkinliklerinin startını verdiklerini belirterek, etkinliklerin 18 Haziran ile 20 Temmuz tarihleri arasında yapılacağını ifade etti.

 

`Önce Ahlak ve Maneviyat` sloganıyla yaz etkinliklerini yapacaklarını dile getiren Gülmez, \"Amacımız gençlerimizi hakka çağırmaktır. Ahlaksızlığa ve her türlü maneviyatsızlığa karşı gençlerimizi muhafaza etmek için etkinlikler düzenleyeceğiz\" ifadelerini kullandı.

 

Müslüman bir genci kimliğiyle buluşturmak istediklerini kaydeden Gülmez; temel ibadetler, peygamberimizin hayatı, İslam coğrafyası, ilmihal gibi eğitimlerin de yaz etkinliği çerçevesinde verileceğini dile getirdi.

 

Güzel, ayrıca bu gibi eğitimlerin yanında Kur`an-ı Kerim`i güzel okuma, Esma-ül Hüsna-gibi yarışmalarının da yapılacağını ifade ederek, 7-12 Temmuz tarihleri arasında ise gençler için bölgesel bir kamp yapacaklarını söyledi.

 

Yapılacak olan kampa konuşmacı olarak merhum Necmettin Erbakan`ın oğlu Fatih Erbakan`ın katılacağını söyleyen Gülmez, kampa ayrıca Milli Gazete genel Yayın yönetmeni Mustafa Kurdaş, Ramazan Düzen, Baki Öztürk ve Fatih Aydın`ın da katılacağını kaydetti. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir