• DOLAR 32.367
  • EURO 35.048
  • ALTIN 2326.05
  • ...
Umut-Der Kermesi`ne Yoğun İlgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Umut Der Gıda Bankası`nın, fakir ve muhtaçlar yararına Yaşam Hastanesi önündeki boş alanda düzenlediği kermes 2. gününde de halkın yoğun ilgisiyle devam ediyor. Kermesin ikinci gününde Sevgi Eğitim Derneği, Umut Der`e destek verdi.

Sevgi-Der gönüllülerinin katkılarıyla düzenlenen bugünkü kermeste yiyecek, tatlı çeşitleri, içecek, giysi, kitap, süs ve hediyelik eşyalar, çocuklar için oyuncaklar ve el emeği göz nuru el işleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Üç çadırda açılan kermeste, çadırlardan birinde erkeler için yiyecek, diğerinde bayanlar için yiyecek üçüncüsünde ise hediyelik ve çocuklar için oyuncaklar bulunuyor. Kermesin girişinde bulunan görevliler kermese gelen vatandaşları gül suyu ile karşılıyor.

Kermes hakkında bilgi veren Umut-Der Başkan Yardımcısı İzzet Ekinci: "Umut-Der olarak yaptığımız kermes Allah`a çok şükür halkın yoğun katılımıyla devam ediyor. Halkın ve yardımseverlerin getirdiği yemekler ve eşyalar kermese gelen vatandaşlar tarafından hemen tüketiliyor. Yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum. Allah`u Teâlâ hayırlarını kabul etsin" şeklinde konuştu.

Umut-Der Başkan Yardımcılarından Salih Altuğ Kürtçe yaptığı açıklamada, dün başlayan kermeslerinin yoğun katılımla devam ettiğini ve Cumartesi gününe kadar devam edeceğini belirterek; "Kermese destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Allah hayırlarını kabul etsin. Halkın bu teveccühünden çok memnunuz. Batman halkı bizi hiç yalnız bırakmadığı gibi bugün de yalnız bırakmadı" dedi.

Kermesle ilgili görüşlerini aldığımız Sevgi-Der Başkanı M. Ali Ortaç ise, "Sevgi-Der olarak tüm üye ve gönüllülerimizle Umut-Der`in bu hayırlı hizmetlerine katkıda bulunmak için 50 görevlimiz şuanda hizmet veriyor. Fakirlerin yararına düzenlenen bu kermeste destek amaçlı ayrıca tüm yemek ve tatlılarını yine gönüllülerimiz karşılamaktadırlar. Emeği geçen tüm üye ve gönüllü kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu hayırlı hizmeti sunan Umut-Der yönetim kuruluna buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Bu kermese katkıda bulunan kardeşlerimize de teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. (Fatih Akgül, M.Enes İmir - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir