• DOLAR 32.353
  • EURO 35.141
  • ALTIN 2305.395
  • ...
Batmanlı Öğrenciler 12 İlde İngilizce Dersi Görecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman`da eğitim gören 2 bin 700 öğrenci Türkiye`nin en seçkin 12 iline gönderildi.

 

Bugün saat 10.45`te Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan öğrenciler, Vali Yardımcısı Soner Karataşoğlu, Batman Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, Tarım İl Müdürü Abdullah Akın ve öğrenci velileri tarafından İngilizce yaz kampı için Ankara ve İstanbul`a uğurlandılar.

 

2 bin 700 öğrenciyi Türkiye`nin en seçkin 12 İline İngilizce öğrenmek üzere gönderdiklerini kaydeden Batman Vali Yardımcısı Soner Karataşoğlu, \"Çocuklarınız inşallah kazasız belasız bu üniversitelere ulaşacak ve orada yabancı dilini pratik bir şekilde kullanma becerisini elde edecek. Orada güzel aktivitelerle, sosyal faaliyetlerle inşallah Batman`a Bingöl`e, Bitlis`e, Şırnak`a, Siirt`e, Hakkâri`ye geri döndüğünde inşallah ciddi bir kazanımla geri dönmüş olacak\" dedi.

 

Tüm ailelere çocuklarına verdikleri destekten dolayı, projeye verdikleri destekten dolayı ve bu özenden dolayı teşekkür ettiğini dile getiren Karataşoğlu, \"Projede emeği geçen emniyet müdürlüğümüzdeki çok değerli arkadaşlarımıza ve kurumlarımızdaki çok değerli personellere teşekkür ederiz ve Allah yollarını açık etsin diyoruz\" şeklinde konuştu. (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir