• DOLAR 32.386
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2326.566
  • ...
Batman Umut-Der`den Muhtaçlar Yararına Kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Umut Der Gıda Bankası fakir ve muhtaçlar yararına, kermes düzenliyor. Halkın yoğun ilgi gösterdiği gözlenen kermesten elde edilecek gelirin tamamının fakir ve muhtaç aileler yararına kullanılacağı belirtildi. Üç çadırdan oluşan kermesin 4 gün devam edeceği açıklandı.

Umut Der Gıda Bankası Genel Başkanı İsa Aydın yaptığı açıklamada kendilerine yapılan başvuruların çok olmasından dolayı böyle bir etkinlik yaparak muhtaç aileleri sevindirmek istediklerini kaydetti.

Aydın, açıklamasının devamında ise şunları söyledi: "Periyodik zamanlar içerisinde çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Umut Der Gıda Bankası olarak 4 gün sürecek olan bir kermes düzenledik. Bize müracaat eden fakir ve muhtaç aileleri çoğunluğu nedeniyle biz de aileleri biraz daha sevindirebilmek noktasında böyle bir kermes düzenlemek istedik. Kermes dolayısıyla onlara biraz daha yakın olmak ve sevindirmek istedik. Kitap, çeyizlik ve zücaciye ürünlerinin yanı sıra yemek, tatlı çeşitleri de kermesimizde bulunmaktadır. Batman halkını kermese davet ediyoruz ve katkı sunmaya çağırıyoruz. Yaptıkları iyilik karşısında Allah mallarına bereket koyacaktır inşallah."

Son olarak kermesin 16 Haziran cumartesi akşamına kadar açık olacağını belirten Aydın, tüm hayırseverleri kermese beklediklerini söyledi. (Fatih Akgül-İLKHA)

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir