• DOLAR 32.583
  • EURO 34.999
  • ALTIN 2421.797
  • ...
Yaz Kur`an Kursları Başlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 18 Haziran 2012 Pazartesi günü başlayacak olan Yaz Kur`an Kursları ile ilgili Batman İl Müftülüğü`nde İl Müftü Vekili Mahmut Erin ve Eğitim Uzmanı Ahmet Cihan tarafından tüm görevlilere eğitim semineri düzenlendi.

Seminerde konuşan İl Müftü Yardımcısı Erin: "İslam Dinini ve Mukaddes kitabı olan Kur`an-ı Kerim`i öğretme gibi kutsal bir görevde bulunmaktasınız. Sevgili Peygamberimizin `En Hayırlınız Kur`an-ı Kerimi Öğrenen ve Öğreteninizdir` Hadisi ile sizlere bu müjdeyi vermektedir. Sizlere emanet edilecek olan çocuklarımıza, `Kolaylaştırınız, Zorlaştırmayınız...` Hadis-i Şerifinin ışığında sevgiyle, kardeşçe, sabırla, merhametle, hoşgörüyle, fedakârlıkla yaklaşarak yetiştirmeye gayret gösterelim" şeklinde konuştu.

Seminere katılan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Halil Çöl, "Bu yıl farklı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği, yaz Kuran Kurslarına giden çocuklarımıza hoş bir tatil havasını yaşatarak ve bedenen de sağlıklı bir şekilde gelişmeleri için tüm öğrenciler Yaz Spor Okullarına kayıt yaptırabileceklerdir" ifadelerini kullandı.

İl Müftülüğü`nden yapılan açıklamada, "Yaz Kuran Kursları" ile "Yaz Spor Okulları" için gerekli belge ve dökümanların İl Müftülüğünün Resmi İnternet Sitesi olan www.batmanmuftulugu.gov.tr/etkinlikler adresinden ulaşabileceği belirtildi. (Veysi Demir-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir