• DOLAR 32.51
  • EURO 34.973
  • ALTIN 2432.484
  • ...
 Cübbeli Hoca`nın Annesiyle Son Fotoğrafı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ahmet Hoca`nın annesinin gençliği dikkat çekiyor. Bu sabah cezaevinden tekrar ayrılan Cübbeli Ahmet Hoca`yı sevenleri yine cezaevin önünde bekledi.

Ünlü, dün annesinin vefatı üzerine tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi`nden özel izinle ayrılmıştı. Hoca`nın `cenazeyi ben teslim alacağım` isteği üzerine cenaze sabah saatlerine kadar hastanede bekletilmişti. Ünlü, babası ile birlikte dün sabah saatlerinde hastaneye gelmiş, annesinin cenazesini teslim almış, dün akşam saatlerinde tekrar tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi`ne dönmüştü.

`Cübbeli Ahmet Hoca` olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü`nün, vefat eden annesi Rabia Ünlü ile çektirdiği son fotoğraf Cihan Haber Ajansı tarafıdan servis edildi. Rabia Ünlü`nün fotoğraftaki haliyle ne kadar genç göründüğü dikkat çekiyor.

Öte yandan bugün saat 05.00 sıralarında annesinin cenaze töreni için cezaevinden jandarma eşliğinde ve ambulansla tekrar ayrılan Cübbeli Ahmet Hoca`yı sevenleri yine cezaevi önünde bekledi. Sabahın ilk ışıkları sökerken Cübbeli Hoca`nın cezaevinden çıktığını gören sevenleri ambulansın önüne geçerek "Hocam, hocam" diye seslendiler. Beykoz`daki evine giden Ünlü, ikindi namazının ardından Fatih Camisi`nde kılınacak cenaze namazına katılacak. Ünlü`nün, cenaze töreninin ardından akşam saatlerinde Metris Cezaevi`ne geri dönecek.

cihan

Bu haberler de ilginizi çekebilir