• DOLAR 32.537
  • EURO 34.78
  • ALTIN 2496.072
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl`de yayımlanan gazetelerin haber başlıkları şöyle:

 

Bingöl Online Gazetesi: Tarımsal Destekler Açıklandı
Bingöl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada, Bakanlık tarafından tarımsal yayım ve danışmanlık hizmetlerine destekleme ödemesi yapılması hakkında hazırlanan tebliğin, Resmi Gazete`nin dünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdiği belirtildi.

 

Bingöl Gazetesi: İmza Atmayanın Mülkiyeti Kamulaştırılacak
İnönü Mahallesi`nde 18 Haziran`a kadar imza atmayan 3 katlı ve 2 katlı konutlar kamulaştırılacak.
Bingöl Belediyesi İnönü Mahallesi`nde uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında imza atmayan vatandaşlara imza çağrısı yaptı.

Tebligat ilanı yayımlayan belediye, 17 üç katlı, 75 iki katlı ve 7 de arsa sahibine kamulaştırma öncesi son ihtarda bulundu.

 

Bingöl`ün Sesi Gazetesi: Pancar Kantarı Yeniden Açıldı
Bingöl Ziraat Odası Başkanı Mustafa Karaaslan; Pancar kantarının bulunduğu saha deprem konutlarının içinde kaldığı ve pancarların döküldüğü sahaya da okul inşaatı yapıldığından yer olmadığından, 2012 yılında pancar ekimlerinde hayli düşüş olduğunu belirtti.

 

Bingöl Kent Haber Gazetesi: Devlet Hastanesi`nde Görev Değişimi
Bingöl Devlet Hastanesi Müdürü Mustafa Bozgan; Bingöl Üniversitesi Sağlık Yüksek Okul Sekreterliğine atanmasından sonra yerine
Bingöl Devlet Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Halit Bor atandı. Halit Bor, Bingöl Devlet Hastanesi Müdürlüğü görevine başladı.

 

Bingöl Haber 12 Gazetesi: Köylüler Yol İçin Yol Kapattı
Kışın çamur yazın toz içerisinde kalan grup köy yollarının yapılmaması nedeniyle havaalanı inşaatının bulunduğu bölgede yolu trafiğe kapatarak eylem yapan 12 köyün sakinleri, sorun çözülünceye kadar eylemlerinin devam edeceğini açıkladı!

 

Bingöl Olay Gazetesi: Merkezin Yetkileri Yerele Devredilmesine İnanıyorum\"
Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, \"Ankara`ya her konuda bağımlı bir kalkınmanın ve kalkınma planlamasının çok sağlıklı ve büyük faydalar getireceğini düşünmüyorum.
Bingöl Belediye Başkanı Atalay, yeni anayasa çalışması, yerel yönetimlerin yapısı ve Bingöl`ün sorunları ile ilgili sorulara cevap verdi.
\"Yeni anayasa, 12 Haziran 2011 seçimlerinde bütün partilerin taahhüdüydü\" diyen Atalay, şu ifadeleri kullandı.
\"Bir başlangıç olarak uzlaşma komisyonu kurulmasını olumlu buluyorum. Ancak bu çalışmaların daha hızlı yürümesi gerektiğini düşünüyorum.\"
Yeni anayasa çalışmaları sırasında kendisinden görüş alınıp alınmadığı konusunda soruyu yanıtlayan Başkan Atalay, \"Hayır. 1982 anayasa referandumunda en yüksek red, 2010 anayasa değişikliği referandumunda en yüksek katılım ve evet veren bir ilin Belediye Başkanı olarak herhangi bir şekilde görüşümüz alınmadı\" diye konuştu.
(Nihat Kanat- İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir