• DOLAR 32.575
  • EURO 34.932
  • ALTIN 2432.882
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`da yayınlanan gazetelerden öne çıkan başlıklar şöyle:

VAN OLAY GAZETESİ: Van Tekstil Kent Projesine Bakan Desteği
Van`ın kalkınmasında önemli bir rol üstlenecek olan Van Tekstil Kent Projesi çalışmaları devam ederken, projeyi onaylayan ve kaynak aktaran Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Van Tekstil Kent Projesi`ne her zaman desteğinin devam edeceğini, hiçbir kaynak sorununun olmadığını dile getirdi.

\"Van`da Çocuk İşçiliği Had Safhada\"
Van Çocuk Geliştirme Merkezi (ÇOGEM) Müdürü Recep Camuşçu Van`da çocuk işçiliğinin had safhada olduğunu belirterek, bu konuda herkesin bilinçlenmesi gerektiğini ifade etti.

VAN POSTASI: Van Valiliği`nden Engellilere Destek
Van Valiliği`nce 8 bedensel engelliye tekerlekli sandalye ve akülü araç dağıtıldı.

VAN GÖLÜ EKSPRES: Van`da Çocuk İşçiliğine Hayır Yürüyüş
``Dünya Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Günü`` dolayısıyla Van`da ``Çocuk İşçiliğine Hayır`` yürüyüşü yapıldı.

Herkes İçin Eğitim Projesi` ile 11 Yeni Anasınıfı Açıldı
Van`ın Muradiye ilçesinde `Herkes İçin Eğitim Projesi` ile 11 yeni anasınıfı açıldı.

DOĞU ANADOLU: Kaynak Sorunu Yok
VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu: \"Sayın Cevdet Yılmaz projeniz de kaynak sorunu olmayacak. Siz bir an önce yerelde projenizi bitirin\" ifadesini kullandı. Bu projemizi hayal olarak görenlere en güzel derstir.
\"Tutuklayanlar Pişman Olacaklardır\"
Van Belediye Başkanı Bekir Kaya`nın tutuklanmasının ardından BDP`li belediye meclis üyeleri, belediyenin kentte devam eden çalışmalarını denetledi.

VAN SESİ: Van Kedileri Yarışacak
Güzelliği ve renkli gözleriyle bilinen Van Kedisi için yüzüncü yıl üniversitesi(YYÜ) ile van valiliği `Van Kedisi Podyuma Çıkıyor` ismiyle güzellik ve fotoğraf yarışması düzenliyor.

Boş Laflar Etmiyoruz, Proje Üretiyoruz
VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu: sayın Cevdet Yılmaz projeniz de kaynak sorunu olmayacak. Siz bir an önce yerelde projenizi bitirin\" ifadesini kullandı. Bu projemizi hayal olarak görenlere en güzel derstir.
GAZETE VAN: Erciş`te Fırtına: 1 Kişi Yaralı
Van`ın Erciş ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle hasarlı bir binadan kopan moloz parçasının polis otosunun üzerine düşmesi sonucu bir kişi yaralandı.

Bölge Gazetesi: Belediye Çalışanlarından Kitlesel Eylem
Van Belediye Başkanı Bekir Kaya`nın tutuklanmasını protesto eden Van Belediyesi çalışanları ile binlerce vatandaş, belediye garajından kent merkezine kadar yolu trafiğe kapatarak protesto eylemi gerçekleştirdi.

Dünyanın Çocuklarını 20 bin Vanlı İzledi
10. Uluslar arası Türkçe Olimpiyatları kapsamında bir ayağı da Van`da gerçekleşen ve 25 ülkeden 68 öğrencinin katıldığı etkinliği, 20 bin Vanlı izledi. Etkinliğin düzenlendiği Özel Serhat Lisesi`nin arka bölümünde yer olmadığı için, çok sayıda vatandaş da geri dönmek zorunda kaldı. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir