• DOLAR 32.523
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2496.419
  • ...
Nuh Eğitim Der `den Basın Mensuplarına Plaket
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Nuh Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği (Nuh Eğitim-Der) binasında düzenlenen plaket töreninde, Çağdaş Şırnak Gazetesi muhabiri M.Emin Taşar, Şırnak Olay Gazetesi muhabiri Melih Yiğit, Nuh Haber Gazetesi muhabiri Abdurrahman Ermiş, ve Şırnak Lider Gazetesi muhabiri Delil Uğurlu`ya plaket verildi.

 

İşleri yoğun olduğu için törene katılamayan Anadolu Ajansı(AA) ve Şırnak Haber Gazetesi Muhabiri Cafer Balık`ın plaketini ise Gazeteci Abdurrahman Ermiş aldı.

 

Düzenlenen plaket töreninde kısa bir açıklamada bulunan Nuh Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği (Nuh Eğitim-Der) Başkanı Emcet Yalçın, şunları söyledi:\"Şırnak`ta Kutlu Doğum mevlidi düzenledik. Peygamber Sevdalıları Platformunun bir üyesi olarak Nuh Eğitim Der bünyesinde 2012 Kutlu Doğum etkinliği düzenledik.

 

29 Nisan da kutladığımız bu mevlit etkinliğinde özellikle siz değerli basın mensupları bunu kamuoyu ile paylaşmamızda, onlara ulaşmamızda ve de yaptığınız güzel haberlerinizden dolayı sizlere teşekkür babında birer plaket vermeyi uygun gördük.\"

 

Gazetecilere plaketleri Nuh Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği Başkanı Emcet Yalçın, başkan yardımcısı M. Sait Külter, Yardım Komisyonu Başkanı Zekeriya Tatar, Sağlık Komisyonu Başkanı Menav Erener ve Köy Komisyon Başkanı Hüseyin Üzen verdi.
Plaket töreni, çekilen toplu resimlerden ve ikramlardan sonra son buldu. (Abit Dündar -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir