• DOLAR 32.594
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2513.952
  • ...
Rehber Der`den Hayır Kermesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AĞRI - Rehber Eğitim, Sağlık, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, fakir aileler ve öğrenciler yararına kermes düzenledi.
 
Halkın yoğun ilgi gösterdiği gözlenen kermesten elde edilecek gelirin tamamının fakir aileler ile ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kullanılacağı belirtildi.
 
Rehber-Der genel başkan yardımcısı Hasan Özbay yaptığı açıklamada bu tür faaliyetlerle köprü vazifesi üstlendiklerini ifade ederek, zengin ile fakir arasındaki bağı sağlamlaştırmaya çalıştıklarını kaydetti.
 
Özbay açıklamasının devamında ise şunları söyledi: "Zenginden alıp fakire verme, fakir ile zengin arasında köprü olma mefhumlarının şuan gerçekleştiği bir yerde bulunuyoruz. Allah`a (c.c.) hamdolsun ki, bizlere böyle bir fırsat nasip etti. Açtığımız kermeste zengin hayırseverlerin vermiş olduğu çeşitli ürünleri satarak fakir aile ve muhtaç öğrencilere yardım etmeyi düşündük. Duyarlı halkımızın kermese ilgisi çok yoğun. Kitap, çeyizlik ve zücaciye ürünlerinin yanı sıra yemek ve kek, pasta ve tatlı çeşitleri de kermesimizde bulunmaktadır."
 
Son olarak kermesin 18 Haziran pazartesi akşamına kadar açık olacağını belirten Özbay, tüm hayırseverleri kermese beklediklerini söyledi. (M. Emin Mağlay - İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir