• DOLAR 32.592
  • EURO 34.785
  • ALTIN 2410.809
  • ...
Hırsızlık Esnasında Öldürüldü İddiası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Merkez Kayapınar ilçesi Selhaddin-i Eyyubi Caddesi (Yeni Yol) Maf Apartmanı önünde bir otomobilden hırsızlık yapmaya çalıştıkları iddiasıyla iki şâhısa, kimliği belirsiz bir kişi tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Ateş sonucu hırsızlık yaptıkları iddia edilen iki şahıstan biri olay yerinde ölürken bir kişi ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre saat 03.20 sıralarında silah sesleri ve görültü üzerine dışarıya çıkan mahalle sakinleri kanlar içinde iki şahsı yerde yatar vaziyette görünce durumu polise haber verdi. Hırsızlık yaptığı iddia edilen şahıslardan Baran Türk olay yerinde yaşamını yitirirken, M.E ise olay yerinde yaralı bir şekilde kaçtı. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı`nın yaptığı incelemeden sonra Baran Türk`ün cesedi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Cenaze aracı ile Diyarbakır Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin yaptığı incemeden sonra M. E kısa bir süre içerisinde yakalandı.

Polis tarafından yakalanan M.E Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne yaralı olarak kaldırıldı. Yaralı şahsın durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Olay ile ilgili olarak polisin Maf apartmanında kapıcılık yapan şahsın ifadesine başvurduğu öğrenildi. (Osman İçli-İLHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir