• DOLAR 32.369
  • EURO 34.975
  • ALTIN 2325.427
  • ...
Moskova Olmaz Dedi, Batman`da Ameliyat Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Yaklaşık 2 yıldır yüzünün sağ tarafında oluşan portakal büyüklüğündeki şişlikle yaşayan Rus vatandaşı Loudmila, Moskova`daki edilemeyince çareyi Batman`da buldu.

 

Evli olan kızını ziyaret için geldiği Batman`da, Medicalpark Batman Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümü`nde yapılan tetkik ve muayeneler sonucunda Loudmila`nın eski sağlığına kavucabileceği söylendi. Tedaviyi kabul eden Loudmila, Medicalpark Batman Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Serkan Süleyman Aslan tarafından yapılan başaralılı ameliyatla yüzündeki şişlikten kurtuldu.

 

Hasta hakkında bilgi veren Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Serkan Süleyman Aslan, \"Hastamızın sağ şakağından yüzünün sağ tarafına doğru uzanan portakal büyüklüğündeki cilt altı kitleyi, başarılı bir ameliyatla çıkardık ve hastayı aynı gün evine gönderdik. Moskova`daki büyük bir hastanede ameliyat edemedikleri bir hastayı hastanemizde başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuşturmak bizim için gurur verici bir durumdur. Batman Medical Park Hastanesi olarak gerek il dışından grekse yutdışından yoğunlukla hasta kabul etmekteyiz. Başarılı tedaviler sonrası hastalarımızı memlekletlerine mutlu bir şekilde göndermekteyiz. Loudmila Hanım`ıda sağlığına kavuşturup memnun bir şekilde ülkesine gönderdik\" dedi. (Veysi Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir