• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Kürtaj ve Zerdüşt Tapınağı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cizre Mustazaflar Cemiyeti Başkanı Ferhan DÜNDAR Açıklamasın da eşcinselliği ön plana çıkaranlar hainlerdir. Kürtlerin örf, adet ve gelenekleri bu tür ahlaksızlıklara meydan vermeyecektir. Geçtiğimiz haftalarda gündemi hayli meşgul eden, eşcinsel evliliklerinin yasalaşması teklifi oldu. Bu mel`un teklif önce büyük şeytan Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Barack Obama`nın eşcinsel evlilikleri desteklemesi ve yeşil ışık yakmasıyla oldu. Sonra BDP`nin taşeronluğunu yapmaya çalıştığı küstah teklifi eşcinselliği yeni Anayasa da izin verilmesi oldu. Bu sapkınlığa karşı her ne kadar tepkiler olmuşsa da, olay birkaç yüzeysel açıklamalarla geçiştirecek kadar basit değildir. Tamamıyla Müslümanların inanç ve terbiyesine aykırı olduğu bir yana, isyankâr Lut kavminden kalan bir sapıklıktır. Eşcinsellik konusu Hz. Lut peygamber kıssasında ele alınmaktadır. Kuran-ı Kerim`de Sınırı aşan ve Allah`ın gazabına uğramış bir kavim olarak anılmaktadır.
Eşcinselliğe özgürlük diyen bir siyasi yapı, Müslüman Kürt halkını temsil edemez. Batının kokuşmuş değerlerini yüceltip, Müslüman halkı özünden uzaklaştırma çabasıdır. Yıllardır tilki kurnazlığıyla Müslüman Kürt halkını İslami değerlerden uzaklaştırmaya ve her fırsatta dinsizliği empoze etmeye çalışan yapı, maalesef rengini tam olarak ortaya koymuştur.
İsveç`te Kürt Zerdüşt tapınağının açılışı yapıldı.


Dündar devamında, basında takip etiğimiz kadarıyla ve Anf haber ajansının övgüyle bahs ettiği, "Hafta sonu İsveç`in Başkenti Stockholm`un sollentuna semtinde dünyanın ilk Kürt Zerdüşt tapınağının açılışı yapıldı. Kürdüstan Zerdüşt cemaati`nin düzenlendiği açılış törenine Kürdistan`ın değişik parçalarından aydınlar ile bazı örgüt ve partilerin yöneticileri de katıldılar. Açılış konuşmalarında şu konulara yer verilmiş. Kürdüstanın 400 yıl iki büyük güç, Hıristiyan Bizanslılar ile Arap Müslümanlar arasında mücadelenin ortasında kaldığını, tüm olanlara rağmen Kürtlerin kültür ve geleneklerini koruduklarını, ancak Zerdüşt dininin vecibelerini yerine getirme hakkını kaybettiklerini” ifadelerine yer verilmiş "Yaşamı boyunca Zerdüşt`ün peygamber olduğunu bilmeyen tek bir Kürde bile rastlanmadığını” dillendiren açıklamada "Zerdüştlüğün bir felsefe olduğunu, Zerdüştlerin bir şeye inanmak zorunda olmadıklarını, Zerdüştlükte inancın değil düşünmenin ve harekete geçmenin önem taşıdığını, zaten Zerdüşt`ün kendisinin bir peygamber değil bir filozof olduğunu” ifadelerine yer verilmiş.


Zerdüştliği Kürtlerin dini inancı olarak görmeye çalışanlar. Başta İslam`a hakaret etmiş ve Kürtlerin İslami inançlarına savaş açmıştır.Kürtler 1400 yıl önce İslamiyetle müşerref olmuş, izzet bulmuş hatta İslam dininin bayraktarlığını yapmış Müslüman bir halktır.


Anlaşılan o ki, Kürt halkının İslami değerlerine karşı savaş açma rolünü birileri üstlenmiş durumdadır. Kurulan tuzaklar maksatlı küfrün tezgahıdır. Kürt halkı üzerinde oynanan oyunlar yeni değildir. Yaklaşık bir asırdır Kürt halkı dinlerinden koparılmaya çalışılıyor. Kurulan tuzaklara karşı Allah`ın mekri her zaman galip gelmiştir. Allah`ın izniyle din düşmanları yine kaybedecektir. Artık Müslüman Kürt halkı uyanmıştır. Zerdüştliğe (Ateşperestliğe) lanet edecek kadar basiret sahibidir. Bizlerde bu ahlaksız ve inkarcılığı Müslüman Kürt halkına layık görüp mal ettirenleri lanetliyoruz." dedi.


(Abdullah Kurami/İlkha)

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir