• DOLAR 32.547
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2441.096
  • ...
Pendik`te Toprak Kayması: 1 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Pendik`te kanal çalışması sırasında meydana gelen toprak kayması sonucu bir işçi, toprak altında kalarak hayatını kaybetti.

Olay, Sülüntepe Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Özgün Sokak`ta meydana geldi. Bir inşaatın kanalizasyonunda çalışan işçilerin üzerine kazılan topraklar kaydı. İşçilerden 44 yaşındaki Cemal Çiçek, kayan toprağın altında kaldı. Olay yerine çağrılan itfaiye ve sağlık ekiplerinin çabalarına rağmen Cemal Çiçek`in hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

İtfaiye ekiplerinin, yaklaşık bir saatlik çalışması sonrasında toprak altından çıkartılan Çiçek’in cesedi, cumhuriyet savcısının talimatıyla Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu arada, olaydan kısa süre önce hayatını kaybeden Çiçek ile konuştuğunu söyleyen Nahide Kaya isimli yaşlı kadın, Çiçek’in, inşaatın yanında uzun beyaz bir bezi yırtmakta olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Ben oradan geçerken baktım amca elinde uzun bir bezi ortadan yırtıyordu. Ben de kendisine şakayla ‘amca kefen mi hazırlıyorsun’ dedim. O da bana güldü ama hiçbirşey demedi. Ondan kısa süre sonra da bu olay meydana geldi." Bazı vatandaşlar da olayın çevredekiler ve diğer işçiler tarafından çok geç fark edildiğini belirttiler.

AA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir