• DOLAR 32.57
  • EURO 35
  • ALTIN 2427.624
  • ...
Ensar-Der`den Taziye Mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLURFA - Ceylanpınar ilçesinde faaliyet yapan Ensar Der yayınladığı taziye mesajında; "Hakkari`nin Yüksekova ilçesinde Mustazaf-Der`e yapılan saldırı sonucunda şehid edilen Ubeydullah Durna kardeşimize Allah`tan Rahmet, kederli ailesi ve dava arkadaşlarına sabr-ı cemil niyaz ediyoruz" ifadelerini kullandı.
 

"Allah yolunda öldürülenleri sakın ölü sanmayın. Bilakis onlar diridirler; Rableri yanında rızıklara mazhar olmaktadırlar." (Al-i İmran: 169) ayetinin hatırlatıldığı mesajda, düzenlenen saldırının insani olmadığı vurgulanarak, "Bölge halkı zarar göreceği kaotik bir ortam hazırlanmak isteniliyor. Bir gurup medya da bu oyuna ortak olarak hazırlanan kirli oyuna başlanmasını istiyor gibi haber yaparak ortalığı bulandırmak istiyorlar. Müslümanlar feraset sahibidir yazılan kirli senaryoları boşa çıkaracak ve oyuna gelmeyecektir inşallah. Aksi taktirde zarar gören bölge halkı olacaktır.
 

"Sakın Allah`ı, zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma; gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne kadar onları ertelemektedir." (İbrahim: 42)" denildi.

Mustafa Kaynak - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir