• DOLAR 32.587
  • EURO 34.689
  • ALTIN 2523.479
  • ...
Adana Umut Der`den Muhtaç Aileler Yararına Kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA -Kurulduğu günden itibaren yaptığı yardım faaliyetleriyle Adanalıların teveccühünü kazanan Adana Umut- İlim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Adana Umut Der), muhtaç ailelere yardım için kermes düzenledi.

Adana`nın en işlek güzergahı olan Çakmak Caddesi`nde açılan kermeste, dernek üye ve müdavimleri görev alırken, bayan gönüllüler tarafından hazırlanan yemek ve tatlı çeşitleri satışa sunuluyor.

İlk gününde Adanalıların yoğun ilgi gösterdiği kermeste, bayanlar tarafından el emeği hazırlanan elişleri reyonu hiç boş kalmıyor.

7 gün sürmesi planlanan kermes hakkında bilgi aldığımız Adana Umut Der Başkanı Selahaddin Yeniay, "Dernek üye ve müdavimlerimizin ve özellikle de bayan gönüllülerimizin ihlâslı çalışmaları sonucunda kermesimizi açtık ve sürdürüyoruz. Önceden gönüllü bayanlarca hazırlanmış elişleri ve çeşitli eşya bağışları ile kermes reyonlarımızı donattık. Bunun yanında evlerde hazırlanan yemek ve tatlı çeşitlerimiz var. Bizim bu tür etkinlikleri yapmamız hayırsever vatandaşların desteğine bağlıdır. Kermesimizin tüm gelirini muhtaç ailelere yardım amaçlı kullanacağız. Bu noktada Adanalılardan destek bekliyoruz. Gelip kermesimizi gezip, görsünler. Yapacakları alışverişlerle de Adanalı muhtaç ailelere umut olsunlar" dedi. (Ayhan Kaya-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir