• DOLAR 32.541
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2433.98
  • ...
Umut Kapısı Programı Umut Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Bitlis\'in Tatvan ilçesinde cam kemik hastalığından dolayı sıkıntı çeken Şeyma Nur Yılmaz\'ın dramı Çağrı TV\'de yayınlanan \"Umut Kapısı\" programında çıktıktan sonra hayırseverlerden yardımlar geldi.

 

Programın yayınlanmasının ardından yardımseverler tarafından Genel Merkezi Batman\'da bulunan Umut Der Tatvan Şubesi\'nin hesabına 3 bin 470 TL para yatırıldı.

 

Yardım paralarını Umut Der Gıda Bankası Genel Başkan Yardımcıları İzzet Ekinci ve Halil Gergin ile Tatvan Şube Başkanı Fesih Ulugöl aileye elden teslim ettiler. Umut Der yetkililerinin verdiği bilgiye göre, bir yardımsever de yılbaşına kadar Şeyma Nur\'un ailesine her ay 250 TL yardımda bulunacak.

 

Şeyma Nur\'un annesi, \"Bizim çocuğumuzun tedavisi tek bir seferlik değil. Yani olsaydı da nerede olursa olsun bulurduk. Her seferinde ayda bir, 15 günde bir Adana\'ya gitmesi lazım. Sürekli ameliyat olması lazım, sürekli tedavi görmesi lazımdır. Yani bir seferlik olsaydı insan bulurdu, bir şey yapardı. Allah hepinizden, yardımseverlerden razı olsun. Eli yüzüne gelmiyor sadece düzeltilmesi lazım\" şeklinde konuştu.

 

Umut Der Gıda Bankası Genel Başkan Yardımcısı Halil Gergin\'de, \"Hayırseverlerin yapmış olduğu 3 bin 470 TL\'dir. Allah hayırsever insanlarımızdan razı olsun. Kardeşimizin tedaviye ihtiyacı vardır hayırseverlerin yardımını beklemekteyiz. Allah acil şifalar versin. Biz Umut-Der olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız\" dedi. (Veysi Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir