• DOLAR 32.607
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2497.003
  • ...
Engellilerin Azmi Takdir Topladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesince organize edilen,Olimpik Gün Yürüyüşü 10 Haziran 2012 tarihinde Türkiye\'nin 81 ilinde olduğu gibi Van\'da da büyük bir coşku ve yoğun katılımla başladı.Yürüyüş saat 10.00\'da Van Emniyet Kavşağında başladı.

 

Emniyet Kavşağından Kale Atatürk Kültür Parkına kadar yapılacak yürüyüş tüm Türkiye\'de olduğu gibi Van\'da da saat 10.00 da başladı. Başlama noktasında yürüyüşe katılanlara Şapka ve T-Shirt dağıtıldı.

 

Yürüyüşe tekerlekli kayak ve bisikletleri ile eşlik eden sporcular da renk kattı.Yürüyüşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir ve Spor Kontrolörü İsmail Mokan da katıldı.

 

Yürüyüşe damga vuran Van Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı oldu. Başlama yerinden bitiş yerine kadar azimle hırsla yürüyen engelliler, diğer katılımcılardan yürüyüş bitimine kadar alkış aldı.

 

Yürüyüşün bitmesinin ardından yürüyüşe katılanlara seslenen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, \"Bugün burada her yaştan katılımcı görmek oldukça mutluluk verici\" diyerek , gençlerin faaliyetlere katılabilmeleri için ellerinden geleni yapacaklarını ve her türlü faaliyette gençleri aralarında görmeyi arzuladıklarını söyledi. Sinir, katılımın beklediklerinin üzerinde olmasının kendisini çok mutlu ettiğini ve bundan sonraki faaliyette katılım her geçen yıl daha da artmasını umduklarını dile getirdi. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir