• DOLAR 32.565
  • EURO 34.727
  • ALTIN 2409.983
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - 11 Haziran Pazartesi Şanlıurfa basınında yer alan haber özetleri şöyle;

İpekyol Gazetesi: Saadet Suç Sayılsın
Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Salih Şipak, yaptığı basın açıklamasında, \"Topluma yönelik yapılan manevi tahribat ve ahlaki yozlaşma karşısında \'önce ahlak ve maneviyat\' diyoruz. Zinanın ve eşcinselliğin yaygınlaştığı ve normalleştiği böyle bir zamanda elbetteki sessiz kalamayız\" dedi.

Düğün Sezonunda Sahte Altına Dikkat!
Yaz mevsiminin gelmesiyle düğün sezonu da açıldı. Ancak evlenecek çiftlerin ve ailelerinin sahte döviz ve altına karşı dikkatli olması gerekiyor. Urfalı kuyumcular ise halkı uyardı: \"Güvendiğiniz esnaftan altın almaya özen gösterin.\"

Şanlıurfa SEMBOL Gazetesi: HRÜ\'de Buruk Mezuniyet Töreni
Harran Üniversitesi\'nde (HRÜ) 2011-2012 mezuniyet töreni kapsamında düzenlenmesi planlanan konser, mezuniyete katılacak bir öğrencinin ailesi ile birlikte geçirdiği trafik kazasında 3 kişinin ölümü, 3 kişinin yaralanması nedeni ile iptal edildi.

Yeniurfa Gazetesi: Okuma Kursunda Üç Kuşak Bir Arada
Suruç ilçesinde \'\'Ana Kız Okuldayız\'\' kampanyası kapsamında açılan kursa kızı ve torunuyla katılan 66 yaşındaki Zeliha Çökmez, okuma-yazma öğreniyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan\'ın eşi Emine Erdoğan\'ın himayelerinde sürdürülen kampanya çerçevesinde ilçede açılan kurs, 3 kuşağı aynı sırada buluşturdu.


İstimlâk Olan Arazinin Parası Ödenmedi
Yapımına geçen yıl başlanan ve bu yılın sonunda bitmesi beklenen Suruç sulama kanallarının geçtiği tapulu arazilerinin istimlak parası hala verilmedi. Suruçlu çiftçiler taahhüt edilen haklarının biran önce verilmesini istiyor. (Ali Durmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir