• DOLAR 32.53
  • EURO 34.874
  • ALTIN 2485.522
  • ...
 Zina Bataklığı Kurutulmadan Kürtajı Kaldırmak Zor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Mürza Bugün / doğruhaber
Kürtaj ve Sezaryenle doğum konusunda tartışmalar devam ederken alimler kürtajın haram olması konusunda hiçbir şüphenin olmadığını söylüyor. Kürtajın zinanın bir sonucu olduğunu belirten âlimler zina bataklığı kurutulmadan kürtajın önüne geçilemez diyorlar.

ÖNCE ZİNA BATAKLIĞI KURUTULMALI
İslam hukukunun bebeğe de anneye de değer verdiğini belirten Cemal Nar Hoca, İslam’ın hiç kimseye zarar vermeyeceğini söyledi. Kürtajın kesin olarak haram olduğunu vurgulayan Cemal Nar Hoca, “Kürtajın asli nedeni büyük ölçüde zinadır. Zina olduğu sürece bu sorun olacak. Zina bir bataklıktır ve sinekleri üretecek. Sinekle uğraşmaktansa bataklıkla uğraşmak lazım. Bu izan bataklığına da imansızlık sebep oluyor. Unutulmamalıdır ki Kürtaj haksız bir müdahaledir” dedi.

BİRİLERİ ORGANİZE EDİYOR
Kürtaj konusunda tepki gösterenlerin iyi niyetli olmadığını da belirten Cemal Nar Hoca, şunları söyledi: “Tepki gösterenlerin böyle örgütlü, organizeli bir şekilde meydanlara çıkması da bu işi birilerinin organize ettiğini gösteriyor. Demek ki gizli bir el bunları örgütlüyor, organize bir şekilde bunları sokaklara salıyorlar. Öte yandan İşin temel sorunu kürtj sorunu değil, inanma veya inanmama sorunudur. İnsan islam’a inanmıyorsa bir şeyleri bahane ederek içindeki cehaletini ve küfrünü meydanlarda kusuyor.”

KÜRTAJ CAHİLİ BİR ADETTİR
Peygamber dönemi öncesi cahiliyesinde Arapların kızlarını diri diri katlettiklerini hatırlatan İmdat Kaya Hoca da kürtajın da aynen buna benzediğini belirtti. Kürtajın bir cinayet olduğunu vurgulayan İmdat Hoca, geçmişte Arapların çocuklarını rızık kaygısıyla katlettiklerini bugün ise keyfi sebeplerle ve zina neticesinde kürtaj yaptırıldığını anlattı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir