• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Yetimlere Karne Hediyesi: Gezi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - İHH İnsani Yardım Vakfı ve Konya Anadolu İnsani Yardım Derneği Seydişehir Gönüllüleri, yetim ailelerine ve ihtiyaç sahibi ailelere desteklerini sürdürüyorlar.

Özgür Mavi Marmara Fotoğraf Sergisi ardından Beyşehir Belediye Başkanı Sayın İzzet Taşçı\'yı ziyaret eden Seydişehir Gönüllüleri yaptıkları ve yapacakları organizasyonlar hakkında basına açık bilgilendirme ziyaretinde bulundular.


\"Yetimlere Karne Hediyesi Gezisi, Beyşehir\" adlı organizasyon için Başkan Taşçı\'nın görüşlerine başvuruldu. Başkan Taşçı organizasyon dolayısıyla: \"Seydişehir ve Beyşehir Gönüllülerinin yapacakları programa beni davet ettikleri ve benim görüşlerime önem verdikleri, muhtaç ve mağdurun yanında oldukları, özellikle çocuklarımızın yüzünü güldürdükleri için teşekkür ederim. Böyle organizasyonların devam etmesi dileğimle\" dedi.


Gerekli görüşmelerin ardından \"Yetimlere Karne Hediyesi Gezisi: Beyşehir\" program gerçekleştirildi. Beyşehirli ve Seydişehirli yetimleri bir araya toplamak ve onlara güzel bir gün daha yaşatmak amaçlı program dolu dolu geçti. Beyşehir turu, tekne gezisi, göl kenarında dinlenme, zıpzıp, öğle yemeği, tarihi yerler gezi planını oluşturdu. Programa katılan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata, Beyşehir Belediyesi Başkanı İzzet Taşçı, yerel basın ve hayırsever vatandaşlara yetimler tarafından çiçek ve çeşitli hediyeler verildi. Programa katılanlar tarafından; toplumun kanayan yarası yetimler, ihtiyaç sahiplerine verilmesi gereken önem, toplumun huzuru ve sükunu ve bu konuları gerçekleştirmeye çalışan gönüllü faaliyetlerine destek vurgulandı.


Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük: \"Bu güzel programın Beyşehir\'in güzellikleri içerisinde gerçekleştirilmesi bizi onurlandırdı. Beyşehir programı için teşekkürler: dedi. (M. Salih Keskin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir