• DOLAR 32.512
  • EURO 34.924
  • ALTIN 2422.666
  • ...
Müzakereler Çıkmaz Sokağa Girerse 3. İntifada Olacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

FİLİSTİN- Siyonist işgal rejimi iç istihbarat birimi Şabak\'ın eski başkanlarından Yaakov Peri, işgal hükümetiyle Filistin Özerk Yönetimi arasında yürütülen müzakerelerin çıkmaz sokağa girmesinin üçüncü bir intifâdaya yol açabileceği uyarısında bulundu. 1948\'de işgal edilen Filistin topraklarında yaşayanlara ait \"Arab 48\" isimli internet sitesinde yer alan habere göre Peri, \"Hızlı bir şekilde iki milletli devlete doğru gidiyoruz\" dedi.

 

Şabak eski başkanı, Benyamin Netanyahu başkanlığındaki Siyonist işgal hükümetine yüklenerek hükümetin net bir politikasının olmadığını ve işgal rejiminin karşı karşıya olduğu tehditlere karşı koyabilecek güçlü liderlere ihtiyacı olduğunu söyledi.

 

\"İsrail\'in bugün karşı karşıya olduğu hayati öneme sahip sorunlar var. Bunlardan biri de \"Büyük İsrail\" rüyamıza son verecek iki milletli devlete doğru hızla gidiyor oluşumuzdur\" diyen Peri, önemli başarılar sağladığını söylediği Filistin Özerk Yönetimi\'nde çatlaklar oluşmaya başladığını ve bunun da üçüncü bir intifâdaya yol açabileceğini kaydetti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir