• DOLAR 32.582
  • EURO 34.764
  • ALTIN 2489.134
  • ...
İşgalci İsrail 7 Filistinliyi Daha Tutukladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

FİLİSTİN - Filistin halkına karşı takip, baskın ve tutuklamalarına devam eden işgal güçlerinin bugün sabah erken saatlerden Batı Yaka`nın değişik noktalarında yaptığı operasyonlarda 7 kişiyi tutukladığı bildirildi.

İşgal ordusundan yapılan açıklamada, istihbarat birimine bağlı elemanlar eşliğinde Batı Yaka`nın değişik noktalarında yapılan baskın ve aramalarda arananlar Filistinlilerden yedi kişinin gözaltına alındığı duyuruldu.

Siyonist işgal ordusu değişik bahanelerle sürekli Filistinlilerin ev ve iş yerlerine baskınlar yapmakta, baskınlarda terör estirdikten sonra aranıyor diye istediği kişiyi tutuklayıp bilinmeyen yerlere götürmektedir.

Filistinli olup da işgalcinin bu uygulamalarından kurtulan hemen hemen kimse yok. Kadın, çocuk, yaşlı ve hasta her kesimden insanlar bu haksız ve insanlık dışı uygulamalara maruz kalıyor. Baskın, tutuklanma, sorgu ve cezaevi Filistin halkı için artık doğal hale gelmiş durumda. Kucağından çocuğu alınan annelerin feryatları, hasta ve hatta özürlü olduğu halde gözaltına alanların yankılanan imdatları insanlarda karşılık bulmuyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir