• DOLAR 32.358
  • EURO 34.983
  • ALTIN 2324.46
  • ...
Üstten Emir Aldım Ben De Uyguladım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MHP Adana Milletvekili Kürşat Atılgan “arka koltuktaki türbanlı avı”yla ilgili kendisini aklarken üst komutanlarını suçladı. Nizamiyeden bir aracın arka koltuğunda giren türbanlı kadın nedeniyle bir Astsubay Başçavuş`u 3 ay boyunca askeri istihbarata izlettiren ve bu sürede ‘alkol`, ‘el sıkışma`, ‘dini biblo`, ‘dans` testlerinden geçirttiği altında ıslak imzası olan raporla gözler önüne serilen Atılgan, “kendisinin üstü komutanlık tarafından verilen emirle, kendisine bağlı çalışan bir personel hakkında bazı iddiaların araştırılmasının istendiğini” savundu.

MHP`li Atılgan, 3 aylık takip ve testleri yalanlamazken, sadece izleme raporunun son bölümünde ‘personel hakkında olumsuz bir duruma rastlanmadı” bölümünü gösterip, o astsubayı koruduğunu savundu. Tüm ömrünce Türk-İslam mefkuresinin hayata geçirilmesi çabasında olduğunu ifade eden Atılgan,başörtüsüyasağının kaldırılması konusunda Meclis`teki Anayasa değişikliğine destek verdiğini söyledi. “Hayatımın hiçbir döneminde, hiçbir görevimde başörtüsü avcılığına çıkmadım`` diyen Atılgan, halen avukatlığını yapan Mustafa Dokumacı`nın geçmişte personeli olduğunu belirterek, eşinin de başörtülü olduğunu söyledi.

MHP`li Atılgan`ın “arka koltuktaki türbanlı avı”yla ilgili kendisini savunurken, yaptıklarının sorumlusu olarak üst komutanlarını suçlaması geçen günlerdeki açıklamalarını akıllara getirdi. Atılgan, PKK lideri Öcalan`la aynı apartmanda oturduğu iddiaları gündeme gelince de “Ben oturmadım ama benden önceki askeri ateşe oturmuş olabilir” diyerek kendisinden önce Suriye`de Askeri Ateşelik yapan şimdiki Jandarma Genel Komutanlığı Kurmay Başkanı Korgeneral Fikret Demirtaş`ı işaret etmişti

STAR GAZETESİ

Bu haberler de ilginizi çekebilir