• DOLAR 32.517
  • EURO 34.851
  • ALTIN 2488.323
  • ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğu Akdeniz (Adana, Osmaniye, Mersin, Hatay, Kahramanmaraş), Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Tokat, Gümüşhane, Bayburt, Artvin ve Sivas ile sabah ilk saatlerde Konya, Niğde, Karaman ve Ankara`nın güney kesimleri, gece geç saatlerde Edirne ve Kırklareli çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Yağışların; Diyarbakır, Adıyaman, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş, Erzurum, Ardahan ve Kars çevrelerinde kısa süreli ve yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.


Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü`nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, batı kesimlerde hissedilir derecede (5 ila 7 derece) artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, ülke genelinde kuzey ve kuzeybatı, akşam saatlerinden sonra Marmara`nın batısında batı ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:


Ankara: Genellikle parçalı bulutlu, sabah saatlerinde il geneli çok bulutlu ve güney kesimleri hafif yağmurlu 14
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli 15
İzmir: Parçalı ve az bulutlu 22
Adana: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 24
Antalya: Parçalı bulutlu 24
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 13
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 10
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (Yağışların öğleden sonra kısa süreli ve yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor) 10
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (Yağışların kısa süreli ve yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor) 21

Bu haberler de ilginizi çekebilir