• DOLAR 32.617
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2498.685
  • ...
İsrail 3 Filistinli Balıkçıyı Tutukladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin Ziraat Bakanlığı, Siyonist işgal ordusu deniz kuvvetlerinin bu sabah (6 Haziran Çarşamba) Gazze Şeridi`nin güneyindeki Rafah sahilleri açıklarında avlanmakta olan üç Filistinli balıkçıyı gözaltına aldığı bildirildi.

Bakanlığa Bağlı Deniz Ürünleri Genel Müdürlüğü`nce yapılan açıklamada, Siyonist işgal donanmasının bu sabah küçük bir tekneyle avlanmaya çıkan Filistinli üç balıkçıyı denizde avlandıkları sırada gözaltına aldığını, balıkçıların ve teknelerinin işgal güçleri tarafından bilinmeyen bir yere götürüldüğünü söyledi.

Filistin Ziraat Bakanlığı, Siyonist işgal güçlerince gözaltına alınan balıkçıların Muhammed Ali Sultan ve İsmail Ali Sultan isimli iki kardeş ile Sami En-Neda isimli Rafah bölgesinden balıkçılar olduğunu bildirdi.

Bakanlık, balıkçıların denizde işgal güçlerince takibi ve gözaltına alınması olaylarının son günlerde yoğunlaştığına dikkat çekerek, her yeni avlanma mevsiminin başında Siyonist işgal güçlerinin Filistinli balıkçılara yönelik baskılarını yoğunlaştırdığını ifade etti.

Filistin Ziraat Bakanlığı, gözaltına alınan balıkçıların hayatlarından tamamen Siyonist işgal yönetiminin sorumlu olduğunu belirtti.

filistinhaber

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir