• DOLAR 32.537
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2436.59
  • ...
Van Yaz Kur`an Kurslarına Şimdiden Hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Yaz Kur`an Kurslarında görev alacak personeli kurslara hazırlamak ve bilgilerini tazelemek amacıyla Van Merkez Ulu Camii Konferans salonunda 01 Haziran 2012 günü başlayan Yaz Kurslarına Hazırlık Semineri tamamlandı.
 
Van İl Müftülüğüne bağlı olarak görev yapan Din Hizmetleri sınıfındaki tüm personelin katıldığı seminerin açılışında bir konuşma yapan Müftü Yardımcısı Faruk Gürbüz, yaz kurslarının tüm Camilerde, Kur`an Kurslarında ve Müftülüğün uygun gördüğü yerlerde 18 Haziran ile 17 Ağustos tarihleri arasında 3 dönem halinde düzenleneceğini hatırlatarak, Yaz Kurslarının amacının sadece çocuklara Kur`an okumayı öğretmek olmadığını, çocukların kalplerine Allah sevgisinin, Peygamber sevgisinin ve cami sevgisinin yerleştirilmesinin çok daha büyük bir önem arz ettiğini söyledi.
 
Gürbüz, din görevlilerimizin geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da özveri ile çalışacaklarından emin olduğunu söyleyerek tüm din görevlilerine yapacakları çalışmalardan ötürü şimdiden teşekkür etti. (Mahmut Aytekin-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir