• DOLAR 32.377
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2325.861
  • ...
Ulaştırma Memur-Sen Üyelerine Ferdi Kaza Sigortası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Ulaştırma-Memur-Sen üyeleri, krizlere karşı daha hazırlıklı olacak. Ulaştırma-Memur-Sen SBN Sigorta ve SBN Sigorta Acentesi Grup Marmara Sigorta ile yaptığı anlaşma ile bütün üyelerini Ferdi Kaza Sigortası kapsamına aldı. Bireysel Ferdi Kaza Sigortası ile deprem de dahil olmak üzere herhangi bir kaza sonucu oluşabilecek vefat ve daimi sakatlık hali teminat altına alındı. Yapılan anlaşmayla Ulaştırma- Memur-Sen üyeleri, kasko, trafik gibi diğer sigortalarda da özel indirim ve taksit hakkına sahip olacaklar.

Van Ferit Melen Hava Limanında düzenlenen Sertifika Teslim törenine Ulaştırma-Memur-Sen Van il başkanı Hanifi Tanrıverdi, Ulaştırma-Memur Sen Van Yönetim Kurulu ve üyeleri, Şeker Bank Van Şube Yetkilisi Zehra Kaptaner Görgülü ve SBN sigorta yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan Ulaştırma Memur Sen Van İl Başkanı Hanifi Tanrıverdi bu anlaşmayla Memur-Sen\'e bağlı sendikaların üyeleri, Memur-Sen ve bağlı sendikalarında çalışanların tamamının 1 yıl süreyle primlerinin Memur-Sen ve bağlı sendikalar tarafından ödeneceğini ve Grup Ferdi Kaza Sigortası Poliçesi kapsamında olacağını anlatan Tanrıverdi, \"Grup Ferdi Kaza Sigortası Poliçesi, kazaya bağlı ölüm veya sürekli sakatlık durumlarında 15.000 TL tutarında teminat İçerecek. Grup Ferdi Kaza Sigortası kapsamında deprem, terör, yangın, boğulma, motor bisiklet ve takma motorlu bisiklet kullanımı gibi riskler de bulunacak\" dedi.

Tanrıverdi sözlerini şu şekilde sürdürdü: \"Grup Ferdi Kaza Sigortası haricinde Memur-Sen\'e bağlı sendikaların üyelerine Memur-Sen ve bağlı sendikalardaki çalışanlarımıza, Memur-Sen\'e bağlı sendika üyesi iken emekliye ayrılanlar ile sendika üyesi olmaya engel görevlere atananlara ve yukarıda sayılanların anne-baba, eş ve çocuklarına diğer sigorta branşlarına ilişkin poliçelerde prim indirimi ve prim ödemelerinin taksitlendirilmesi gibi özel imkanlar sağlanacak olup bu çerçevede; kaskoda, SBN Sigorta\'nın uyguladığı en düşük fiyat üzerinden yüzde 30 indirim uygulanacak. Zorunlu Trafik Sigortası\'nda poliçeler, aracın bağlı olduğu ildeki en düşük taban fiyat üzerinden düzenlenecek.

Poliçelere ait prim tutarları, 3 ila 12 ay arasında değişen taksitler halinde ödenebilecek. Ayrıca üyelerimiz, çalışanlarımız, emekli olan üyelerimiz, üyemizken sendika üyesi olmaya engel görevlere atanan arkadaşlarımız, bu kişilerin anne-baba, eş veya çocukları, Kasko, Zorunlu Trafik, DASK veya diğer sigorta branşlarındaki sigorta poliçelerini bu anlaşma kapsamında SBN Sigorta\'dan edinmeleri halinde Memur-Sen\'in hediyesi olarak kazaya dayalı sürekli sakatlık veya ölüm hallerinde 30 bin TL tutarında teminat ödenmesini içeren Ferdi Kaza Sigortası Poliçesi kazanacaklar.\"

Hasarların ödeme şekli hakkında da açıklamalarda bulunan Tanrıverdi, \"Hasar ödemeleri, hasarın ödenmesine esas teşkil eden belgelerin eksiksiz olarak sunulması kaydıyla 15 gün içinde gerçekleştirilecek. Sözleşme kapsamında bulunanlara Yangın poliçesi (Konut Paket, İşyeri Paket. DASK, vb.), isteğe bağlı Ferdi Kaza poliçesi. Bireysel Güvence Poliçesi (Bireysel Kaza ve Acil Tedavi Giderleri) ürünlerinde de özel indirim/imkanlar sağlanacaktır. Öncü ve sorumlu sendikacılığın simgesi Memur-Sen\'in ve bağlı sendikalarının, kamu görevlilerine yeni ufuklar üreten hizmetlere devam edeceğini bu vesileyle ifade ediyorum\" dedi. (Haşim Tosun - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir