• DOLAR 32.602
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2493.749
  • ...
AK Parti`li Başkana Silahlı Saldırı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Serik ilçesine bağlı Boğazkent beldesinde Avukat D.U. ve kardeşleri diş hekimi B.U. ve E.U, arsalarının plan tadilatının yapılmamasıyla ilgili görüşmek için Belediye Başkanı Cengiz Gökoğlu`nun evine gitti.

Görüşmede arsanın plan tadilatıyla ilgili bilgi veren Başkan Gökoğlu ile 3 kardeş arasında, evin önüne çıktıkları sırada tartışma başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu kardeşler yanlarında getirdikleri 2 tabanca ile Gökoğlu`na ateş açtı.Olayda tabancalardan biri tutukluk yaparken, diğer tabancadan çıkan kurşun, Gökoğlu`na isabet etmedi.

Gökoğlu`nun da tabancasıyla karşılık vermek istemesi üzerine zanlılar, Gökoğlu`nun başına olay yerinde bulunan bir şişe ile vurarak yaraladı. Olayın ardından tabancalarından birini yere düşüren zanlılar, yanlışlıkla Başkan Gökoğlu`nun tabancasını alarak kaçtı.

Gökoğlu, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi.Jandarma Karakolu`na giderek ifade veren Gökoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, evine davet ettiği kişilerin kendisine yönelik davranışları yüzünden üzüntü duyduğunu dile getirdi. Jandarma ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir