• DOLAR 32.564
  • EURO 34.836
  • ALTIN 2418.193
  • ...
MHP`li Vekilin Çarptığı Kadın Öldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ESKİŞEHİR - Eskişehir`de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Faruk Bal`ın makam otomobilinin çarptığı Melek Oğuz, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Oğlu Sefa Oğuz ile Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`nde tedavi gören Anne Oğuz, müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Partisinin Eskişehir il başkanlığı kongresine katıldıktan sonra Ankara`ya hareket eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal`ın içinde bulunduğu ve oğlu Türkmen Ali Bal`ın kullandığı 06 DE 1374 plakalı otomobil, 3 Haziran Pazar günü 71 Evler Mahallesi kavşağında, karşıdan karşıya geçen Anne Melek Oğuz ile 11 yaşındaki oğlu Sefa Oğuz`a çarptı. Kazada, ağır yaralanan anne ve oğlu, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`nde tedavi altına alındı.

Faruk Bal`ın oğlu Türkmen Ali Bal, kazanın ardından Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kurtuluş Polis Merkezi`nde alınan ifadesinin ardından, cumhuriyet savcılığınca serbest bırakıldı. Ankara`ya dönen Türkmen Ali Bal hakkında, ilerleyen günlerde taksirle yaralama ve öldürme suçundan dava açılacağı belirtildi.

Kazada yaralanan Melek Oğuz ise 2 gündür tedavi gördüğü Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`nde hayatını kaybetti. Durumu iyi olan oğlu Sefa Oğuz`un tedavisi ise aynı hastanede devam ediyor.

"ANNEME BİR ŞEY OLDU MU?"

Kaza sonrası kanlar içinde yatan oğul Sefa`nın, annesi için söyledikleri yürekleri burkmuştu. Vücudunda kırıklar olduğu için yerinden kalkamayan Sefa, "Anneme bir şey oldu mu, annem yaşıyor mu?" diyerek yaralı olduğu halde yerinden kalkarak annesini kurtarmaya gitmeye çalışması dikkat çekmişti. Bu esnada devreye giren vatandaşlar, annesinin iyi olduğunu belirterek Sefa`yı yatıştırmıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir