• DOLAR 32.574
  • EURO 34.873
  • ALTIN 2432.771
  • ...
SON DAKİKA
Zeytinburnu`nda Süs Havuzu Faciası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Zeytinburnu`nda serinlemek için girdikleri süs havuzunda elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan iki kardeşten biri hayatını kaybetti. Diğer kardeşin hastanedeki tedavisi sürüyor.

Yaşanan talihsiz olayın ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Servet Koçak (13) yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Çapa Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan kardeşi Sinan Koçak`ın ise tedavisi sürüyor.

Olay, Zeytinburnu`nda bulunan Merkez Efendi İlköğretim Okulu`nun önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; sıcaktan bunalan Servet Koçak (13) ve Sinan Koçak isimli kardeşler, serinlemek için süs havuzuna girdi.

Bir süre suda yüzen iki kardeş, elektrik akımına kapıldı. Çocukları havuzda baygın halde gören vatandaşlar, hemen çocukları havuzdan çıkardı.

Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, burada çocuklara ilk müdahaleyi yaptı. Sağlık ekipleri, hayati fonksiyonları durduğu belirlenen çocukları kalp masajı yaparak hayata döndürdü.

İki kardeş sağlık ekipleri tarafından çevredeki çeşitli hastanelere götürüldü. Burada tedavi altına alınan Servet Koçak hayatını kaybetti; kardeşi Sinan Kocak`ın ise tedavisi sürüyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir