• DOLAR 32.596
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2510.073
  • ...
Çantaya Konularak Kaçırılan Bebek Bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP - Bebeğine kavuşan anne Medine Sakır, büyük mutluluk yaşadı. Bebeği kaçıran kadın, yoğun güvenlik önlemleri altında hastaneden çıkarıldı.
 
Muhittin ve Medine Sakır çiftinin dün akşam saatlerinde dünyaya gelen kız çocukları dünyaya gelmişti. Doğumun hemen ardından sonrası 1`inci kat 125 nolu odada gözlem altına alınan 26 yaşındaki anne Medine Sakır`a kayınvalidesi 50 yaşındaki Safiye Sakır da refakat etmişti ve yanlarına kendisini Melek olarak tanıtan bir kadın gelerek, istirahate çekilmelerini istemişti. Daha sonra çocuğu yanında bulunan çantanın içerisine koyarak kaçıran Firdevs Keme (29) isimli kadın, özel tıp merkezinde yakalandı.

‘YENİ DOĞUM YAPTIM, ÇOCUĞU MUAYENE ETTİRECEĞİM’ DEDİ

İddialara göre, kadın çocuğu kaçırdıktan sonra özel bir tıp merkezine gitti. Burada, yeni doğum yaptığını ve çocuğunu kontrole getirdiğini söyledi. Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi`nden bebek kaçırıldığını bilen personel, kadında doğum izine de rastlamadı. Polis ekiplerine haber verilmesinin ardından, genç kadın buradan alınarak çocuğu kaçırdığı Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi`ne getirildi. Bebek, teşhis edildikten sonra anne Medine Sakır’ın yanına götürülürken, baba Muhittin Sakır da büyük bir mutluluk yaşadı.
 
Öte yandan, Sakır ailesinin yakınları, bebeği kaçıran Keme’nin dışarıya çıkartılmasını beklerken, çevik kuvvet de yoğun güvenlik önlemleri aldı. Bu sırada, ailenin yakınları ile polis arasında kısa süreli de arbede yaşandı. Polis can güvenliği olmadığı gerekçesiyle, Keme’yi acil servisin kapısına yanaştırılan sivil bir araçla Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Keme’nin ilk evliliğinden bir kız çocuğu olduğu, ikinci evliliğinde de 6 kez düşük yaptığı öne sürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir