• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Doğum Hastanesinden Bebek Kaçırdılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP- Osman Gazi Mahallesinde bulunan Av. Cengiz Gökçek Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi`nde 26 yaşındaki Medine Sakır`ın yeni dünyaya getirdiği kız bebeği hastane odasından başka bir kadın tarafından çanta içerisinde saklanarak kaçırıldı.
 
Edinilen bilgiye göre,Muhittin ve Medine Sakır çiftinin dün akşam saatlerinde kız çocukları dünyaya geldi. Doğumun ardından 1`inci kat 125 nolu odada gözlem altına alınan 26 yaşındaki anne Medine Sakır`a kayınvalidesi Safiye Sakır da (50) refakat etti.
 
İddiaya göre, sabahın erken saatlerinde gelin ve kayınvalidesinin bulunduğu odaya gelen ve isminin Melek olduğunu söyleyen 30 -35 yaşlarındaki bir kadın,bu hastanede kız kardeşinin de doğum yaptığını söyleyerek sohbet etmeye başladı.
 
Bir süre sonra Medine Sakır ve kayınvalidesi Safiye Sakar`ın uykuya dalmasını fırsat bilen kadın, bebeği çantasına koyarak kaçtı.
 
Kısa süre sonra uykudan uyanmasıyla olayı fak eden anne Medine Sakır`ın çığlıkları üzerine odaya gelen hastane çalışanları durumu güvenlik birimlerine aktardı.Hastanenin güvenlik kameralarını inceleyen polisin,bebeği çantanın içinde kaçıran kadının eşkalini belirlediği ve yakalanması için çalışmalar başlattığı öğrenildi.(Şefik Mert-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir