• DOLAR 32.589
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2412.379
  • ...
Adana Umut Der Yeni Hizmet Binasında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA- Organize ettiği sosyal ve kültürel etkinliklerle Adanalıların teveccühünü kazanan ve muhtaç ailelere uzanan yardım eli olan Adana Umut Der, yeni dernek binasına taşındı.
 
Şehir merkezinde Yağ Cami civarındaki binasında da hizmete devam eden Umut Der, haziran ayı yardımları kapsamında 60 aileye başta gıda olmak üzere çeşitli yardımlarda bulundu.
 
Yaptığı faaliyetler hakkında bilgi aldığımız Adana Umut Der Başkanı Selahaddin Yeniay, "Umut Der olarak her ay yaptığımız gıda yardımlarımız çerçevesinde Haziran ayı başında da 60 ailemize, kuru gıda, temizlik ürünleri gibi temel ihtiyaçlarla yardımlarımız oldu."dedi.
 
Mübarek üç aylara girildiğine dikkat çeken Yeniay, Ramazan ayı yardımları için şimdiden hazırlık başlattıklarını belirterek gerek fakir aile tespiti gerekse onlara yapılacak yardımların temin edilmesi için çalıştıklarını söyledi.
 
Yeni hizmet binalarının iki kat olduğunu ifade eden Yeniay, "Üst katını idari bölüm olarak kullandığımız yeni yerimizde alt katı ise gıda bankası yapmayı planlıyoruz. Böylece yardımlarımızı daha düzenli bir şekilde dağıtma imkanı bulacağız. Ramazan öncesinde kurmayı hedeflediğimiz gıda bankamız için tüm hayırsever halkımızdan destek bekliyoruz."şeklinde konuştu.
(Ayhan Kaya - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir