• DOLAR 32.575
  • EURO 34.935
  • ALTIN 2426.238
  • ...
Havalar Nasıl Olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapılan son değerlendirmelere göre; İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz`in iç kesimleri ile Isparta, Manisa, Kütahya, Afyonkarahisar, Sakarya, Balıkesir, Bursa, Bilecik ve Çorum çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç Anadolu`da 2 ila 4 derece azalacak, doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, zamanla Akdeniz kıyıları ile doğu bölgelerde güneybatılı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Sakarya, Balıkesir, Bursa ve Bilecik çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Manisa, Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Isparta çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinden itibaren bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde bölgenin iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Çorum akşam saatlerinde Amasya ve Çorum çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra bölgenin batı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir