• DOLAR 32.548
  • EURO 34.932
  • ALTIN 2427.286
  • ...

İZMİR - Ayakkabı ve çanta sektörünün 32. kez buluştuğu fuarda açılış konuşmalarını EGEAYSAD - Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Erdal Durmaz, İzmir Aykkabıcılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Güzel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan gerçekleştirdi.

 

31 Mayıs - 03 Haziran 2012 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı 1 - 2 ve 3 nolu hollerde gerçekleşen fuar yalnızca profesyonel ziyaretçiye hitap ediyor. 127 firmanın katıldığı fuar, 11.000 m2\'lik alan üzerinde gerçekleşecek.

 

2012 Sonbahar / 2013 Kış sezonunun en yeni modellerinin görücüye çıktığı fuarda, bay-bayan-çocuk ayakkabı, bot, çizme üreticileri ile çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımları yer alıyor.

Fuara yurtdışından Tayvan, yurtiçinden ise İzmirli ayakkabıcılarının yanı sıra Adana, Ankara, Çorum, Gaziantep, İstanbul, Konya, Sakarya ve Trabzon\'dan firmalar katılıyor. Fuarın hazırlık sürecinde 41 ülkede alıcı çalışması yapan İZFAŞ, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Hırvatistan, Macaristan, Mısır, Rusya, Slovakya, Suudi Arabistan, Suriye ve Yunanistan\'dan gelen alım heyetlerinin ulaşım ve konaklama giderlerini karşılıyor.

İZFAŞ, Ayakkabı Yaz ve Ayakkabı Kış olarak yılda iki kez düzenlediği Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarlarını, İzmir Ayakkabıcılar Odası ve Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) işbirliği ve sektör temsilcilerinin destekleriyle düzenliyor. (İlyas Yıldız - İLKHA)