• DOLAR 32.369
  • EURO 35.027
  • ALTIN 2325.78
  • ...
Diyarbakır Basınından Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde yaşanan gelişmeler yerel gazetelere şöyle yansıdı.

Özgür Haber: Hani, Cumhurbaşkanı\'nın Himayesindeydi?
Restore edilerek turizmin hizmetine sunulan Keçiburcu\'nun son hali ve bakımsızlığı ile ilgili rezalet, Diyarbakır gönüllüleri grubunun tepkisi ve baskısı ile kentin gündemi olmaya devam ediyor. Gazetemizde konuyla ilgili yayınlanan manşet haberden sonra grup üyelerinin destek yorumları kente sahiplenmenin en güzel örneği oldu.

Günde 25.000 Varil Üretim Var
TPAO\'nun Açlık köyü yakınlarındaki Sarıcak sahasında bulunan petrol üretim kuyusunda incelemelerde bulunan Vali Mustafa Toprak, Güneydoğu\'da üretilen petrol miktarının günde 25 bin varil olduğunu, bunun da 10 bin varilinin Diyarbakır\'dan çıkarıldığını açıkladı.

Diyarbakır Söz: Mezarı Başında Anıldı
Mavi Marmara Gemisi\'ne İsrail tarafından yapılan saldırının 2. yıl dönümünde saldırının yapıldığı saatte Diyarbakırlı şehit Ali Haydar Bengi mezarı başında anıldı.

Zabıta Memurlarına Bıçaklı Saldırı
Seyyar satıcılar ile zabıtalar arasında çıkan kavgada, 2 zabıta bıçakla yaralandı. Van\'da seyyar satıcılar ile zabıta memurları arasında çıkan kavgada, iki zabıta bıçakla yaralandı.

Güneydoğu Güncel: Yeşil\'in Yaşadığını İspat Edebilirim
JİTEM kurucularından Binbaşı Ahmet Cem Ersever bizzat Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım tarafından Ankara\'da sorgulanıp işkenceyle öldürüldü.

Savcılık TBMM\'ye Gönderdi
Özel Yetkili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma dosyasındaki bazı belge ve bilgileri TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu\'na gönderdi.

Bengi Mezarı Başında Anıldı
Mavi Marmara gemisine İsrail askerleri tarafından yapılan saldırının 2. yıl dönümünde saldırının yapıldığı saatte Ali Haydar Bengi mezarının başında anıldı. (M. Salih Keskin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir