• DOLAR 32.388
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2326.544
  • ...
General Eşlerinden Yakışıksız Eylem
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aralarında Çetin Doğan`ın eşi Nilgün Doğan`ın da bulunduğu Balyoz Davası sanıklarının eşleri Silivri Cezaevi önünde eylem yaptı. Geçen hafta yolu kapatıp hasta çocuğu olan bir babanın geçişine izin vermedikleri için eleştirilmişlerdi. Yine yolu kapattılar.

Ülkenin en prestijli kurumlarından birinde görev yapan komutanların eşleri olarak kamuoyunun saygı duyduğu kişiler ilginç diyaloglarla dikkat çekti. Çetin Doğan`ın eşi Nilgün Doğan yolu açmaya çalışan Jandarma Trafik ekibine yöneldi. Ve azarladı.

Neye uğradığını şaşıran Jandarma nezaketi elden bırakmadı. Binbaşı, Nilgün Doğan ve gruptan yolu açmalarını rica etti. Bu rica defalarca yinelendi.

Ancak Çetin Doğan`ın eşi ekibe ilginç çıkışlarda bulundu. Nilgün Doğan görevli askerlere ``su içiyorsanız eşlerimiz sayesinde içiyorsunuz`` dedi.
Yol bir süre trafiğe kapalı kaldı. Bekleyen araçların arasında ambulans da vardı. Sağlık ekiplerinin geçine de izin vermediler. Bir süre sonra eylem, dileklerini yazdıkları kağıtları asmalarıyla son buldu. Ancak kamuoyu ülkenin vizyonunda görünen insanların eşlerinden daha vakur davranışlar bekliyor.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir