• DOLAR 32.382
  • EURO 35.117
  • ALTIN 2326.289
  • ...
Gül Kokulu Mektub!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sevgili efendimiz,
Dediğiniz her kelime sünnettir bize. Siz son peygambersiniz. 571 yılında doğan bir güneşsiniz. Bizim bu dünyada ki ümmetimiz kötü laflar atıyor onları size şikâyet ediyorum!
 

Bazen size bile inanmıyorlar. 20 Nisan 571 yılında kutlu doğum haftasında doğduğunuz, yağmur bereketiyle size eşlik etti. Bu kahrolası günah bataklığına bir güneş gibi doğup bize şeref verdiniz. Nasıl ki güneş çıktığında yarasalar kayboluverir siz de geldiğinizde iblis kaçacak delik aramıştır.
 

23 yıl peygamberlik yaptınız. Tüm Mekke Medine halkı size inandı. Sizin şu sözünüzü hiç unutmam: “size dağın ardından saldıracaklarını söylersem bana inanır mısınız?” ümmetleri: “tabi inanırız siz hiç yalan söylemediniz ki, siz çok güvenilirsiniz” demiş. Efendimiz siz hiç ailenize kötü davranmadınız, hep iyi davrandınız.
 

Sizin kabrinize gelmek istiyorum; ama gelemiyorum hakkınızı helal edin efendim. Hoşça kalın…

Tüm Ümmetiniz Size Borçlu!

 

Ahmet Yusuf Karadeniz / Diyarbakır - Yaş: 11


Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfadan az olsun. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir