• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Depremzede Öğrencilere 200 Bin TL Değerinde 100 Bin Kitap
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Van\'da meydana gelen depremlerden sonra bölgeye çeşitli yardımlarda bulunan Kaynak Vakfı, Vanlı depremzede öğrencilere, 200 bin TL değerinde 100 bin kitap dağıttı.

 

Depremzede öğrencilere kitaplar dağıttıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Vali Karaloğlu, Kaynak Vakfı sayesinde çocuklara yaz tatiline girerken hem kültürel hem de yardımcı ders kitaplarını dağıttıklarını söyledi. Karaloğlu, Öğrencilerin yaz tatilinde kendilerine dağıtılan kitaplardan istifade edecekleri temennisinde bulunarak emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Kaynak Vakfı Genel Koordinatörü Dr. Şeref Zekai Kolak ise \"Kendisinin bugün yapılan yardımlardan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, \"Çünkü gerçekten bu yörede devasal insanlar yetiştirdi. Ve bu yörenin çok zeki insanları, çocukları var. Bizi en çok duygulandıran hislendiren yer burası oldu. Ve şuanda da şirketlerimiz vasıtasıyla buraya yardıma devam etmeyi düşünüyoruz.\" İfadelerini kullandı.

 

Özellikle Anadoludaki sivil toplum kuruluşlarını yardımda bulunmaları için Van\'a davet eden Kolak, \"Biz inanıyoruz ki bu yörede yapılabilecek en güzel yatırım insana yapılan yatırımdır.\" dedi.(Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir