• DOLAR 32.699
  • EURO 34.76
  • ALTIN 2499.283
  • ...
Genç Der, Mevlid`de  Emeği Geçenlere Plaket Verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Genç-Der, 28 Nisan`da Genç ilçe stadyumu yanında binlerce peygamber sevdalısının katılımıyla gerçekleşen Kutlu Doğum Mevlidi`nde emeği geçen Genç Komisyon Evi sahibi Veysel Aktay`a, Gençliler Spor Kulübü Başkanı M. Ali Kılıç`a ve Kutlu Doğum Mevlit programında Kur`an-ı Kerim tilaveti ve de kapanış duasını yaparak katkıda bulunan Merkez Camii İmamı Yaşar Özer ve Yenişehir Camii Müezzini Servet Kılıç`a teşekkür ziyaretinde bulunarak plaket takdim etti.
 
Teşekkür ziyaretlerinde bulunan Genç-Der yetkilileri, 14 Nisan`da yapılan Kutlu Doğum Siyer Sınav`ında Genç ilçesinde birinci olan Mahşuk Tartik`in okuduğu Yunus Emre İ.Ö.O. idarecilerine teşekkür plaketi verdi.
 
Böylesi hayırlı bir işte teşekkür plaketi almanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade eden Gençliler Spor Kulübü Başkanı M.Ali Kılıç bundan sonra da üzerlerine düşen ne var ise yapacaklarını belirtti.
 
Böylesi hayırlı bir etkinlikte emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ettiklerini belirten Genç-Der yetkilileri, bu tür hayırlı işlerde Gençli hayırseverlerin gösterdikleri ilgiden dolayı memnun olduklarını ve bu etkinliklerin toplumumuz için elzem olduğunu belirttiler. (Ahmet Cana - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir