• DOLAR 32.412
  • EURO 35
  • ALTIN 2324.401
  • ...
Yıl Sonu Kapanış Sergisi Yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Proje Batman Valiliği ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün işbirliği ile SODES Projeler kapsamında Çağdaş Yaşam Toplum Merkezi, 75. Yıl Toplum Merkezi, Anadolu Kalkınma Vakfı Toplum Merkezi ve Huzur Toplum Merkezlerinde toplam 500 katılımcıya Makine Nakışları, Hazır Giyim, El Sanatları, Halıcılık, Kuaförlük, Okuma ve Yazma, Bilgisayar, Ev Ekonomisi ve Aile Eğitim Programı ( AİTEP) gibi gelir getirici ve meslek edindirme kurslarından hizmet sağlandı.
 
Yılsonu kapanış sergisi açılışına Batman Valisi Ahmet Turhan, Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Emre Ejder, Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan,Rektör Abdusselam Uluçam, Milli Eğitim Müdür Vekili Bahattin Atilla ve Batman İl Jandarma Alay Komutanı Albay Halil Uysal katıldı.
 
Açılış konuşmasını yapan Kurum Müdürü Yusuf Paçacı`nın ardından çocuk yuvası öğrencilerin halk oyunları gösterisi yapıldı. Kursta başarılı olan üç kişiye Vali Ahmet Turhan sertifika verdi ve ardından kurdele kesimini yaptıktan sonra katılımcılar sergiyi gezdiler.
 
Vali Turhan, sergide yer alan çalışmaları tek tek inceleyerek kurs çalışanların çalışmaları hakkında bilgi aldı. Sergideki çalışmaları çok beğendiğini ifade eden Turhan, "Buradaki hanımlarımız boş zamanlarını değerlendirmeleri yanında meslek edindirme kurslarında meslek edindiler. Bunun yanında el becerilerini geliştirdiler ve her şeyden önce tüm kurs yerlerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca bu kursa emeği geçen tüm çalışan arkadaşlarımızı ve hocalarımızı gönülden kutluyorum" dedi.
 
Sergi geziminin ardından kokteyl verilmesiyle son buldu. (Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir