• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Van`da `Kitap Okuma Okyanus`unda Ödül Töreni
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Törende konuşan Van İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır, öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için her zaman tavsiyelerde bulunduklarını ifade ederek, fakat "Marifet İltifata Tabidir" düsturundan yolla çıkarak kitap okuyan öğrencilere, okutan öğretmen ve velilere de ödül töreni düzenlediklerini söyledi.

Ödül törenine katılan Eğitimci-Yazar Ahmet Maraşlı yıllar ilerledikçe ve yeni gelişmelere paralel olarak düşüncelerin geliştiğini ve düşüncelere paralel olarak eğitimdeki tekniklerinde kendini yenilediğini belirti.

Maraşlı, "Kitap insanı yormadan anlayan en büyük dostudur. O nedenle kitap okuyan kişilerin anlayışlarında gelişme olduğu gibi anlama kapasitelerinde de gelişme oluyor. Öğrencilerimizin daha iyi yetişmesi için öğrencilerimize vereceğimiz en güzel ödül kitap okuma sevgisi olmalıdır" dedi.

Kitap okuma yarışmasında dereceye girenlerden öğrenci ve öğretmenler, birinci ve ikincilere dizüstü bilgisayar, üçüncülere de fotoğraf makinesi, dördüncüler çeyrek altın ile ödüllendirildiler. Dereceye giren öğrenci velilerine çeyrek altın hediye edilmesi ile ödül töreni sona erdi.

(Fikret Özkan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir