• DOLAR 32.574
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2500.453
  • ...
İki Zabıta Bıçakla Yaralandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van\'da zabıtlardan tarafından seyyar satıcılara yönelik yapılan denetimler sırasında kan döküldü.

 

Van Merkez Ulu Camii civarında yapılan denetimler çerçevesinde kayısı yüklü ve Selahaddin Sağlam\'a ait 27 SY 989 plakalı aracı kaldırmak isteyen zabıtalar ile araç sahibi arasında arbede çıktı. Arbede sırasında zabıta ekibi içerisinde bulunan Yusuf Günay ve Halit Yusufoğlu, kalabalık arasından bir kişi tarafından bıçaklandı.

 

Üç günden bu yana seyyar satıcılara yönelik çalışmalarının olduğunu dile getiren Yıldırım Ekipleri Amiri Levent Ağar, saldıran grubun hazırlıklı olduğunu iddia ederek \"Aniden bir genç geldi. Seyyar satıcıların arkadaşlarından biriydi. Aradan bıçakla saldırdı. Arkadaşlarımızdan Halit Yusufoğlu\'nun durumu ağır, Yusuf Günay\'ın durumu normaldir. Saldırganlar kalabalık bir gruptu.\" dedi.

 

Olaydan sonra kayısı yüklü aracın yağmalandığı görülürken, Yıldırım Ekipleri Amiri Levent Ağar, aracı yağmalayanların araç sahiplerinin kendileri olduğunu öne sürdü.

 

Olaydan sonra kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatılırken, zabıtalar can güvenliklerinin olmadığını, önlerinin kesildiğini ve tehdit mesajları aldıklarını ifade ettiler. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir