• DOLAR 32.563
  • EURO 35.023
  • ALTIN 2434.268
  • ...
Kürtajın Arkasında Kimler Var?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Milli Güvenlik Konseyi Başkanı Kenan Evren`in tavsiyesi ile Nüfus Planlaması Kanun Taslağı hazırlanarak Danışma Meclisine sunulmuştu. Tasarıyla ilgili haber ise Hürriyet gazetesinde şöyle yer almıştı:

Sağlık bakanı açıklama yaptı

İsteyen kısırlaştırılacak
Kürtaj yasa tasarısı Bakanlar Kurulu`na sunuluyor. Kısırlaştırılmak isteyen kişinin mutlaka eşinin de rızası şart koşuluyor.

Tasarıya göre kürtaj olabilmek için de hamileliğin 10 haftayı geçmemesi gerekiyor.

İsteyen hastanelerde, isteyen muayenehanede kürtaj yaptırabilecek. (6 Temmuz 1982-Hürriyet)

Rızkı veren Allah
Halkımız arasında bir tabir vardır: “Evladı veren Allah, rızkını da verir” diye…

Kaderin garip bir cilvesine bakın ki yukarıdaki ‘kısırlaştırma` haberinin hemen altındaki kısmet haberi de tam halkımızın bu inanışı adeta doğruluyor.

Haberde; Kısmetleriyle geldiler
3 erkek çocuğa sahibi olan Eyvazo ailesi 16 yıl sonra 4 de kız sahibi oldu.
Türk dördüzlerin ailesine Almanlar döşeli ev verdi.

Bu haberleri okuyunca iman ve akıl sahibi insanların aklına hemen Cenab-ı Hakkın (c.c) şu emri: geliyor. Mealen: (Ey Muhammed!) De ki: “Gelin, Rabbinizin size haram kıldığı şeyleri okuyayım: O`na hiçbir şeyi ortak koşmayın. Anaya babaya iyi davranın. Fakirlik endişesiyle çocuklarınızı öldürmeyin. Sizi de onları da biz rızıklandırırız. (Zina ve benzeri) çirkinliklere, bunların açığına da gizlisine de yaklaşmayın. Meşrû bir hak karşılığı olmadıkça, Allah`ın haram (dokunulmaz) kıldığı canı öldürmeyin. İşte size Allah bunu emretti ki aklınızı kullanasınız.” (En`am suresi 151. ayet )

 

2000 yılında 83 milyonuz
Eğer 1980`li yıllarda doğum oranı aynı hızla giderse 2000 yılında ülke nüfusunun 83 milyona ulaşacağını kendinden menkul uzmanlar iddia ediyordu.

O dönemde nüfus planlaması adına pek çok çalışma yapılıyordu.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Vehbi Koç`un yaptığı Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Derneği bir taraftan toplantılar yaparken ihtiyaç oldukça finans desteği sağlıyor. Diğer taraftan Türkiye Aile Sağlığı ve Genel Koordinatörü Yaşar Yaşer konuşmalar, açıklamalar yapıyor, ülkenin değişik köşelerini dolaşıyorlardı.

Cumhurbaşkanı Kenan Evren`de yaptığı yurt gezilerinde nüfus planlamasını gereğinden bahsediyordu. Zaten, Evren; “Önemli olan çocuk yapmak değil, yaptıktan sonra bakabilmek” diyordu.

İçinde bulunduğumuz 2012 yılında nüfuzumuz maalesef 73 milyon civarında.

Demek o dönemde nüfus planlaması adı altında milleti kısırlaştırma çalışması yapanlar bugünlerde Başbakanımızın 3 çocuk çağrısını ve kürtaja karşı tavrını gördükçe, bir taraftan sevinirken bir taraftan da kızıyor olmalılar.

İlginçtir. Bu çalışmalarda aktif rol alanlardan birisi olan Yaşar Yaşer ismi yabancı değildir.

Başkanlığını yaptığı SEV (Sağlık ve Eğitim Vakfı) ile eşi Gülseven Yaşer`in başkanlığını yaptığı ÇEV (Çağdaş Eğitim Vakfı) koordineli çalışmaktadır. 2001 tarihli MİT raporunda ÇEV`in adı Protestan Misyonerliği yaptığı şeklinde geçmektedir.

Ergenekon davasının firari sanığı eski ÇEV başkanı Yaşer hakkında geçen yıl kırmızı bülten çıkarılmıştı.

Eşi ile birlikte Amerika`da yaşadığı tahmin ediliyor.

Gazete arşivlerinde çıkan haberler basiret sahibi inananlara çok şeyler söylüyor…

Mustafa Yakutcan / Habervaktim.com

Bu haberler de ilginizi çekebilir