• DOLAR 32.572
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2424.64
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- 31 Mayıs Perşembe Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:

Şanlıurfa SEMBOL Gazetesi: Hasta Yakınından Doktora Bıçaklı Saldırı OSM Hastanesinde görevli bir doktor hasta yakını tarafından bıçaklandı

Büyük Bir Fiyaskoyla Sona Erdi
Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Hikmet Karakuş, Kamu Görevlileri Hakem Kurulu`nun 2012 için yüzde 4+4, 2013 içinse 3+3 olarak belirlediği zam oranlarını protesto ederek, " toplu sözleşme çadır tiyatrosu büyük bir fiyaskoyla sona erdi" dedi.

Kayseri`deki Patlamaya 5 Tutuklama
Kayseri`nin Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına yönelik saldırıyla ilgili Suruç İlçesinde gözaltına alınan 3 kişi ile birlikte toplam 5 zanlı tutuklandı.

İpekyol Gazetesi: Eğitim-Bir-Sen: İşte Dört Dörtlük Yalanın Belgesi
Meydanları paylaşamayan eğitimciler şimdi de masada birbirlerine düştü

Taşeron Önce Dayak Yedi Sonra İşten Atıldı
Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde taşeron işçilerin hasta yakınları tarafından darp edilmesi daha gündemdeyken bu kez hastane ihalesini alan firmanın 34 kişiyi işten çıkarması çalışanları iyice gerdi.

Fıstığın Kilosu 13 Liradan Satıldı
ŞTB`den yapılan açıklamaya göre, Ceylanpınar Tarım İşletme Müdürlüğü`nün mahsulü 2011 yılı istihsali kuru fıstık partiler halinde satışa çıkarıldı.

Şanlıurfa Olay Gazetesi: Güneydoğu`da Toz Bulutu Etkili Oluyor
Büyük Sahra Çölü`nden yükselen toz bulutu 30 derece civarında seyreden hava sıcaklığıyla birleşince Şanlıurfa ve bazı çevre illerinde yaşamı olumsuz etkiledi.

Şanlıurfa`da Doktora Bıçaklı Saldırı
Şanlıurfa`da, özel bir hastanede 2 yıldan bu yana tüp bebek yöntemiyle tedavi gören hamile kadının 2`inci kez düşük yapması sonucu kocası tarafından Kadın Doğum Uzmanı Dr. Muhittin Hikmet Telli, bıçaklı saldırıya uğradı. Muayene odasında bacağının 3 yerinden bıçaklı saldırıya uğrayan Dr. Telli, ameliyatta alındı. (Mehmet Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir