• DOLAR 32.571
  • EURO 34.913
  • ALTIN 2424.157
  • ...
Gaziantep Üniversitesi Rektörü Coşkun Yeniden Aday
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun yaklaşan Rektörlük seçimleri öncesi Cenani Konağı Kültür Sanat Merkezi\'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim şekliyle çalıştıklarını ifade eden Coşkun, \"Bu hedef doğrultusunda geçtiğimiz 4 yılda daha da değer kazanan Gaziantep Üniversitesi adı ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz başta olmak üzere uluslararası akademik platformlarda hak ettiği yeri almada çok ciddi mesafe kaydetmiştir\" dedi.

Son 4 yıl zarfında yaptığı hizmet ve yenilikleri anlatan Prof. Dr. M.Yavuz Coşkun Gaziantep üniversitesinin şu anki durumuna değinerek; \"YÖK öğretim üyesi başına düşen uluslararası yayın sıralamasında akademik personel sayımız son dört yılda, öğretim üyesi bazında 350\'den 500\'e toplamda ise 1054\'ten 1319\'a yükselmiştir. Hastane çevresi düzenlenmiş, hasta yakınları için Hasta Konaklama Evi inşa edilmiştir. Halen Türkiye\'de üniversite hastaneleri içerisinde döner sermaye yapısı en iyi olanlardan biriyiz, hatta en iyisiyiz\" diyerek Gaziantep üniversitesi rektör adaylığını konusunda iddialı olduğunu açıkladı. (Bekir Aslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir